Voorschoolse opvang

Wij begrijpen dat het vinden van een veilige en vertrouwde omgeving voor uw kind een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij bij Tante Keet voorschoolse opvang aan, zodat u zonder zorgen naar uw werk kunt gaan terwijl uw kind in goede handen is bij ons. Onze voorschoolse opvang is erop gericht om uw kind een rustige en ontspannen start van de dag te geven.

Rustige start van de dag

Het is nog vroeg wat gezellig dat je er bent, moet je nog een beetje wakker worden? of weet je al wat je graag wilt doen? Samen met jou maken wij een fijne start van de dag zodat je straks met een goed gevoel naar school toe kan gaan.

Wil je meer weten over onze opvang?

Vraag een rondleiding aan of neem eens contact met ons op.

Activiteiten

Wat zullen we vandaag voor leuks doen? Doe je jas en schoenen maar uit we gaan het je allemaal vertellen, wij hebben er weer super veel zin in!

sandra-favicon

Vraag een rondleiding aan

Hey wat leuk! Kom je een keertje kijken? Je bent welkom. Geef hieronder je voorkeur aan en dan maken we snel een afspraak.

Rondleiding aanvragen

Welk dagdelen hebben je voorkeur?

sandra-favicon

Bel mij terug

Hoi, we zijn waarschijnlijk druk in de weer met een leuke groep kinderen. Wil je dat ik je terugbel? Laat hieronder even je gegevens achter.

Bel mij terug
Sandra van der Mull

Sandra van der Mull

I will be back soon

Sandra van der Mull
Hoi 👋 heb je een vraag? Wij helpen je graag.
Start Chat with:
chat Heb je een vraag?