Buitenschoolse opvang

Vandaag kom je gezellig een dagje naar Tante Keet waar wij al met veel plezier op jou zitten te wachten. En wij niet alleen! Je vriendjes en vriendinnetjes hebben er ook weer zin in om samen te spelen, samen te leren en te ontdekken.

Wat zullen we vandaag voor leuks doen? Doe je jas en schoenen maar uit we gaan het je allemaal vertellen, wij hebben er weer super veel zin in!

Natuur

Buiten zijn is zooo fijn, we gebruiken zo al onze zintuigen, het is warm of het is koud. Het regent en ik word nat, het waait en voel de wind langs mijn gezicht. De bomen hebben blaadjes in verschillende kleuren tot de bomen verliezen al hun blaadjes. Wat valt er ontzettend veel te ontdekken. Stampen in de plassen hoe leuk is dat?

Samen lopen in het bos en ontdekken wat er allemaal te zien is, wat kunnen jullie veel ontdekken en zien. Een spinnetje groot of klein een paardje of een schaap we hebben het allemaal in de nabije omgeving.

video

Gezonde voeding

Zien eten doet eten! Bij ons krijgen kinderen 1 keer per dag verschillende soorten fruit en groenten aangeboden en in de vakanties zelfs 2 keer per dag. We proberen hierin met de seizoenen mee te gaan. We geven ’s morgens verschillende soorten fruit te denken valt aan: appel, banaan, kiwi, peer, aardbeien, blauwe besjes, mango, mandarijn ect

Ook maken we groenten klaar zoals: tomaten, komkommer, paprika.

Sommige kinderen eten nog niet gelijk alles en hebben zo hun voorkeur maar zien eten doet eten en na een poosje zien we ook dat kinderen andere soorten gaan uitproberen.

We geven de kinderen melk, water en thee en siroop met van nature aanwezige suikers. Wanneer ouders goeie ideeën hebben over gezonde voeding zijn ze van harte welkom om met ons mee te denken om zo voor het beste te gaan voor uw kind.

Muziek

Want het is super leuk bij Tante Keet!

Muziek vinden wij heel leuk en Maria heeft zelfs een eigen liedje gemaakt voor Tante Keet. Met een liedje erbij leren we allemaal nieuwe woorden en maakt het leren nog leuker.

Op de gitaar speelt Maria de melodie en zo oefenen we steeds meer ons liedje.

Zo fijn om te zien dat jullie hier zo van genieten.

video

Opvang in de vakantie

Joepieeee het is vakantie! Misschien gaan jullie nog op vakantie of blijven jullie gewoon heerlijk thuis. Wij willen ervoor zorgen dat jullie in de vakanties een toffe tijd hebben op de BSO met superleuke uitjes en of activiteiten. We denken hier samen over na en maken een eigen vakantieplanning. Zo weten jullie precies wat voor leuke dingen we samen gaan doen. Het is tenslotte voor iedereen vakantie!

Let op, wij bieden alleen vakantieopvang aan in combinatie met BSO.

Wil je meer weten over onze opvang?

Vraag een rondleiding aan of neem eens contact met ons op.

Activiteiten

Wat zullen we vandaag voor leuks doen? Doe je jas en schoenen maar uit we gaan het je allemaal vertellen, wij hebben er weer super veel zin in!

sandra-favicon

Bel mij terug

Hoi, we zijn waarschijnlijk druk in de weer met een leuke groep kinderen. Wil je dat ik je terugbel? Laat hieronder even je gegevens achter.

Bel mij terug
sandra-favicon

Vraag een rondleiding aan

Hey wat leuk! Kom je een keertje kijken? Je bent welkom. Geef hieronder je voorkeur aan en dan maken we snel een afspraak.

Rondleiding aanvragen

Welk dagdelen hebben je voorkeur?

Sandra van der Mull

Sandra van der Mull

I will be back soon

Sandra van der Mull
Hoi 👋 heb je een vraag? Wij helpen je graag.
Start Chat with:
chat Heb je een vraag?