Kinderdagverblijf in Zeeland

Een keuze maken voor een kinderopvang in welke vorm dan ook is best moeilijk, want goed is niet goed genoeg het gaat tenslotte om het meest waardevolle in jullie leven waar je een beslissing voor gaat nemen. Heel graag willen wij jullie inzicht geven in waar wij voor staan, wat vinden wij nu belangrijk bij Tante Keet? en hoe kunnen jullie dit terugzien? We zijn een kleinschalig kinderdagverblijf wat de mogelijkheid geeft om veel te ondernemen zoals uitjes naar de speeltuin, het bos, gezamenlijk boodschappen doen tot bloemetjes plukken in de pluktuin. We hechten veel waarden aan vaste gezichten op de groep en werken met een vast en vertrouwd team wat van essentieele waarde is voor de hechting en het gevoel van veiligheid.

Ontdekken in de natuur

Buiten zijn is zooo fijn, we gebruiken zo al onze zintuigen, het is warm of het is koud. Het regent en ik word nat, het waait en voel de wind langs mijn gezicht. De bomen hebben blaadjes in verschillende kleuren tot de bomen verliezen al hun blaadjes. Wat valt er ontzettend veel te ontdekken. Stampen in de plassen hoe leuk is dat?

Samen lopen in het bos en ontdekken wat er allemaal te zien is, wat kunnen jullie veel ontdekken en zien. Een spinnetje groot of klein een paardje of een schaap we hebben het allemaal in de nabije omgeving.

video

Gezonde voeding

Zien eten doet eten! Bij ons krijgen kinderen 2 keer per dag verschillende soorten fruit en groenten aangeboden. We proberen hierin met de seizoenen mee te gaan. We geven s’morgens verschillende soorten fruit te denken valt aan: appel, banaan, kiwi, peer, aardbeien, blauwe besjes, mango, mandarijn ect

Ook maken we groeten klaar zoals: tomaten, komkommer, paprika.

Sommige kinderen eten nog niet gelijk alles en hebben zo hun voorkeur maar zien eten doet eten en na een poosje zien we ook dat kinderen andere soorten gaan uitproberen.

We geven de kinderen melk, water en thee en siroop met van natuur aanwezige suikers. Wanneer ouders goeie ideeen hebben over gezonde voeding zijn ze van harte welkom om met ons mee te denken om zo voor het beste te gaan voor uw kind.

Muziek

Want het is super leuk bij Tante Keet!

Muziek vinden wij heel leuk en Maria heeft zelfs een eigen liedje gemaakt voor Tante Keet. Met een liedje erbij leren we allemaal nieuwe woorden en maakt het leren nog leuker.

Op de gitaar speelt Maria de melodie en zo oefenen we steeds meer ons liedje.

Zo fijn om te zien dat jullie hier zo van genieten.

video

Babygroep

Dag lief klein mini mensje wat fijn dat jij er bent! We praten nog even met papa of mama en luisteren goed naar hoe het met je gaat. Heb je lekker geslapen vannacht? Hoe laat heb je
vanmorgen je flesje gedronken? Als we alles goed weten is het tijd voor een hele dikke knuffel voor je papa en mama en mag je daarna heerlijk je dag beginnen op schoot.
Wie zijn er vandaag allemaal? We gaan op verkenning en maken een fijne start van de dag.

Peutergroep

Wat fijn dat je er bent! Heb je lekker geslapen? Heb je weer zin om te komen spelen?
Doe snel je schoenen en je jas uit dan gaan we nog even zwaaien en mogen we beginnen aan een fijne nieuwe dag samen met je vrienden en vriendinnetjes.
Welk leuk thema hebben we ook al weer waar we vandaag mee verder gaan? We gaan het je allemaal vertellen en zorgen ervoor dat je weer super trots bent op alles wat je allemaal al kan.

Voorbereiding voor bassischool

Het starten op de basisschool is een grote stap, zowel voor het kind als voor de ouder. Samen werken wij met de kinderen toe naar deze mooie en ook wel spannende stap. We leren de kinderen zoveel mogelijk zelfstandig te zijn en besteden aandacht aan dat wat uw kind nodig heeft om de stap zo fijn mogelijk te laten zijn. Voordat uw kind naar de basisschool gaat vindt er eerst nog een warme overdracht plaats, dit gaat altijd in samenspraak met u als ouder. Hoe fijn is het als er een samenwerkingsverband is tussen het kinderdagverblijf en de basisschool.

Wil je meer weten over onze opvang?

Vraag een rondleiding aan of neem eens contact met ons op.

sandra-favicon

Bel mij terug

Hoi, we zijn waarschijnlijk druk in de weer met een leuke groep kinderen. Wil je dat ik je terugbel? Laat hieronder even je gegevens achter.

Bel mij terug
sandra-favicon

Vraag een rondleiding aan

Hey wat leuk! Kom je een keertje kijken? Je bent welkom. Geef hieronder je voorkeur aan en dan maken we snel een afspraak.

Rondleiding aanvragen

Welk dagdelen hebben je voorkeur?

Sandra van der Mull

Sandra van der Mull

I will be back soon

Sandra van der Mull
Hoi 👋 heb je een vraag? Wij helpen je graag.
Start Chat with:
chat Heb je een vraag?