Respect en Veiligheid

Respect en Veiligheid staan bij Tante Keet centraal, elk kind heeft het recht zich te ontwikkelen in zijn eigen tempo en wij hebben het voorecht dit te mogen begeleiden en de plicht om hierop toe te zien. Om een kind goed te begeleiden verdiepen wij ons in het kind en in hoe het kind de wereld om zich heen ervaart, deze beleving is voor elk kind anders. Kinderen hebben een sociale omgeving nodig om te groeien, kinderen leren veel van elkaar zoals omgaan met emoties, de ontwikkeling van waarden en normen, ontwikkeling van het zelfbeeld en empathisch vermogen. Wij als pedagogisch medewerkers hebben hier een belangrijk aandeel in, we zijn goed op de hoogte van de verschillende ontwikkelingsgebieden waarin kinderen zich bevinden en spelen hierop in door voldoende mogelijkheden te creeeren. Wij willen kinderen laten leren door te laten ervaren en zoveel mogelijk kennis op laten doen.

Ze krijgen bij ons de ruimte en vrijheid om ieder hun eigen talenten te ontwikkelen en vorm te geven. Wij kunnen nooit een thuissituatie vervangen maar willen wel zoveel mogelijk proberen een thuis gevoel te geven.

Tante Keet vindt het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en genoeg ruimte krijgen om tot spel te komen.

Regelmatige afstemming en uitwisseling tussen ouders en leidsters over de kinderen vinden wij erg belangrijk. Om een

goede relatie op te kunnen bouwen is een goed contact heel belangrijk daarom besteden wij hier veel aandacht aan.

We nemen graag de tijd om naar elkaar te luisteren en om elkaar te informeren.

Wij werken samen met u als ouder(s), verzorgers om een fijne en veilige plek te creeren waarin u kind zichzelf mag zijn en later terug mag kijken op een waardevolle tijd bij Tante Keet!

Wees welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen bij ons en proef de sfeer en de energie maar bovenal maak een juiste keuze en luister naar u intuitie.

 

Heel graag tot ziens,
Team Tante Keet 

Extra ondersteuningsbehoefte (verwijzen ped beleidsplan)

Elk kind heeft een eigen coach die verantwoordelijk is voor het bijhouden van het kind- dossier en de ontwikkeling van uw kind. Tijdens onze kind-bespreking worden alle kinderen besproken zo ook wanneer we denken dat het voor uw kind van belang is dat er extra ondersteuning nodig is. Uiteraard wordt u als ouder(s) hierin betrokken, we hebben een gezamenlijk belang en dat is uw kind, samenwerking is hierin voor ons erg belangrijk.

Ook als u als ouder vragen heeft of als er zaken zijn waar u tegen aan loopt of het fijn vindt om extra ondersteuning te krijgen staan wij voor u klaar om hierin te helpen.
In ons pedagogisch beleid kunt u hierover meer lezen.

Sfeer

Wat voel je als je binnenkomt? Wat is je eerste gedachten? Een goede sfeer is van grote waarde omdat dit van belang is voor een veilig en vertrouwd gevoel.
Precies dat wat voor een kind van grote waarde is, daarom willen wij ouders tijdens een kennismaking niet alleen vertellen wat wij belangrijk vinden en wie wij zijn maar hechten we ook grote waarde aan welk gevoel ouders hierbij hebben.
Ik zeg altijd volg je intuitie dan zit je vaak goed.
sandra-favicon

Vraag een rondleiding aan

Hey wat leuk! Kom je een keertje kijken? Je bent welkom. Geef hieronder je voorkeur aan en dan maken we snel een afspraak.

Rondleiding aanvragen

Welk dagdelen hebben je voorkeur?

sandra-favicon

Bel mij terug

Hoi, we zijn waarschijnlijk druk in de weer met een leuke groep kinderen. Wil je dat ik je terugbel? Laat hieronder even je gegevens achter.

Bel mij terug
Sandra van der Mull

Sandra van der Mull

I will be back soon

Sandra van der Mull
Hoi 👋 heb je een vraag? Wij helpen je graag.
Start Chat with:
chat Heb je een vraag?