Nestrin de Koning

Mijn naam is Nestrin de Koning

In Oktober 2019 ben ik begonnen met werken bij kinderopvang Tante keet. Ik kwam net terug van een Aupair avontuur in Amerika waar ik met liefde voor een gezin heb gewerkt. Sinds 2021 ben ik vast gezicht op de babygroep van Tante keet.

Werken met kinderen van 0-2 jaar is een feest. Hoe leuk is het om de eerste ontwikkelingen van deze leeftijd mee te maken. De kinderen uitdagen in de ontwikkeling, plezier en veiligheid bieden binnen in de opvang is waar ik voor sta. Ook vind ik het erg leuk dat we binnen Tante keet de vrijheid hebben om verantwoordelijk met de kinderen op stap te gaan.

In 2022 heb ik de opleiding babymassage docent behaald. De babymassages zet ik met toestemming van ouders voort op de groep. Vragen hierover kun je mij altijd stellen.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te reizen, shoppen en tijd door de brengen met dierbare om mij heen.

sandra-favicon

Vraag een rondleiding aan

Hey wat leuk! Kom je een keertje kijken? Je bent welkom. Geef hieronder je voorkeur aan en dan maken we snel een afspraak.

Rondleiding aanvragen

Welk dagdelen hebben je voorkeur?

sandra-favicon

Bel mij terug

Hoi, we zijn waarschijnlijk druk in de weer met een leuke groep kinderen. Wil je dat ik je terugbel? Laat hieronder even je gegevens achter.

Bel mij terug
Sandra van der Mull

Sandra van der Mull

I will be back soon

Sandra van der Mull
Hoi 👋 heb je een vraag? Wij helpen je graag.
Start Chat with:
chat Heb je een vraag?