Ellen Behr

Hallo, ik ben Ellen Behr. Ik woon samen met mijn man John in Vlissingen. Ik ben moeder van Jesse en Lieke een leuke tweeling, die inmiddels al volwassen zijn en nog steeds even leuk als toen ze klein waren. Sinds 2020 werk ik met veel plezier op de peutergroep bij Tante Keet. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, in de tuin, op de fiets, of aan de wandel. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Dit komt erg goed van pas op de peutergroep. Ik vind het ook erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en activiteiten te verzinnen, die aan de behoefte en interesses van de kinderen voldoen. Ik zing (helaas niet zo zuiver) en lees graag voor, maar vind het net zo leuk om met laarzen in de plassen te stampen. Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen zich veilig en thuis voelen bij Tante Keet. Voor mij zijn twee kleine armpjes en een dikke knuffel een kroontje op de dag.

sandra-favicon

Vraag een rondleiding aan

Hey wat leuk! Kom je een keertje kijken? Je bent welkom. Geef hieronder je voorkeur aan en dan maken we snel een afspraak.

Rondleiding aanvragen

Welk dagdelen hebben je voorkeur?

sandra-favicon

Bel mij terug

Hoi, we zijn waarschijnlijk druk in de weer met een leuke groep kinderen. Wil je dat ik je terugbel? Laat hieronder even je gegevens achter.

Bel mij terug
Sandra van der Mull

Sandra van der Mull

I will be back soon

Sandra van der Mull
Hoi 👋 heb je een vraag? Wij helpen je graag.
Start Chat with:
chat Heb je een vraag?