Over ons

Hey wat leuk dat je iets over ons wil weten. 🙂
Lees hieronder ons verhaal!

Over ons 1

Feeb Brandts

Ook ik zal me even aan jullie voorstellen; Ik ben Feeb Brandts en ik ben 51 jaar oud.

Vanaf mijn 17e ben ik werkzaam in de kinderopvang, met tussenposes vanwege andere werkzaamheden.

Ik heb zelf ook drie grote kinderen. Een zoon van 24 jaar, een dochter van 22 en een dochter van 19 jaar (allemaal aan de verkering dus in totaal zes stuks). Ik heb gewerkt op halve dagopvang, hele dagopvang en ik heb in Oost-Souburg zelf een groep mogen oprichten.

Sandra ken ik ondertussen al 26 jaar en ik vind het een voorrecht om voor haar te mogen werken. We hebben veel meegemaakt samen en ik vind het super gezellig om met haar te werken! Het is veel knusser omdat Tante Keet een kleinschalig en net even ander dagverblijf is. Ik ervaar het als veel huiselijker. Sylvia, waar ik ook heel fijn mee werk, is het team komen versterken. Ik hoop jullie binnenkort te mogen verwelkomen met jullie kindje(s)! Tot gauw! Feeb Brandts

Over ons 2

Sylvia Cosijn

Ik ben Sylvia Cosijn en ben moeder van 4 mooie kinderen. Ik ken Sandra al bijna 40 jaar. We hebben samen op de kleuterschool gezeten en onze dochters zitten ook al jaren bij elkaar in de klas.

Voordat ik in 2018 bij Tante Keet ging werken werkte ik als Senior pedagogisch medewerker en later als Locatie-coördinator bij een andere kinderopvang organisatie.
Bij Tante Keet ben ik Pedagogisch beleidsmedewerker/ Coach.  Naast het werken op de groep richt ik mij op de beleidszaken, de administratieve taken en het coachen en aansturen van het team.

Samen werken met Sandra is altijd onze droom geweest. Sandra en ik vullen elkaar voor 100% aan. Ook met Feeb werk ik heel fijn samen. We denken alledrie hetzelfde over de opvang en dat is dat we de kinderen een veilige omgeving willen bieden waarin ze zichzelf mogen zijn en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ik vind het belangrijk om gericht te kijken naar de ontwikkeling van het kind maar vooral te kijken naar wat de kinderen nodig hebben en hierop te anticiperen.

Dat kinderen lekker moeten kunnen spelen is voor mij erg belangrijk omdat ze van spelen ontzettend veel leren. Daarom staat spelen bij ons centraal. Wij gaan in ons handelen vooral uit van de nieuwsgierigheid van het kind. Meer over onze visie en ons handelen kunt u lezen in ons pedagogisch beleidsplan.
Ik ben enorm trots dat ik bij Tante Keet mag werken en geniet er iedere dag weer van om in dit fijne team samen met Sandra en Feeb te mogen genieten van de kinderen en de leuke activiteiten die we doen.

Ik vind het heerlijk om er op uit te gaan met de kinderen, naar de speeltuin, het bos, de kinderboerderij , te wandelen en de dagelijkse boodschappen te doen samen met de kinderen. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen bij Tante Keet!

Groetjes Sylvia

Over ons

Sandra van der Mull

Mijn naam is Sandra van der Mull en ben moeder van drie prachtige kinderen. Ik ben altijd werkzaam geweest in de kinderopvang en heb hierdoor veel ervaring mogen opdoen. Het was altijd mijn grote droom om een eigen kinderopvang te starten en in het jaar 2017 heb ik die stap genomen en is Tante Keet ontstaan. Het deelgenoot mogen zijn en tevens een bijdragen mogen leveren aan de ontwikkeling van kinderen is in mijn ogen een voorrecht. Het dagelijks ondernemen en zorgen voor een fijne omgeving is waar ik voor sta en waar ik van geniet. Elke dag is anders en elke dag zit vol nieuwe uitdagingen die we met zijn allen met veel liefde en energie aangaan. Net zoals in de ontwikkeling van kinderen is ook Tante Keet volop in ontwikkeling. Per Januari 2019 heb ik samen met mijn collega de opleiding gedaan voor pedagogisch beleidsmedewerker en pedagogisch coach die we met een prachtig cijfer en diploma hebben mogen afronden. Er staan nog heel veel mooie dingen te gebeuren. Ik ben enorm trots op ons team en alle kinderen en ouders die inmiddels bij Tante Keet komen want een ding staat voorop: We doen het met zijn allen, samen met u als ouder en met het team maken wij van Tante Keet een plek waar kinderen zich veilig en fijn voelen en hierdoor volop kunnen ontwikkelen. Ik hoop u graag te mogen verwelkomen!

Lieve groet, Sandra

Over ons 3

Tante Keet

Ik ben Keet en ben dagelijks aanwezig bij Tante Keet. Elke dag beleef ik de leukste avonturen, ik speel met de kinderen en maak plezier met de kinderen en ga mee als we op pad gaan. We werken met verschillende thema’s en daar ben ik het gezicht van. De kinderen kennen mij goed en ik mag zelfs bij de kinderen logeren dan is het echt feest! In mijn dagboek komen er dan mooie verhalen over wat ik allemaal wel niet beleefd heb, ontzettend leuk om later terug te kunnen lezen. Ik weet zeker dat wij goede vriendjes gaan worden!